L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 28 de març del 2019

S'inicien els treballs d'asfaltatge dels carrers Joan d'Austria i Escorxador


 
Aquest mateix matí han començat les tasques d'asfaltatge dels carrers Joan d'Austria i Escorxador amb els treballs de preparació (fresar) els carrers, o siga eliminar la capa asfàltica superior per posar després el nou asfaltatge, tal com es pot apreciar en les fotografies que publiquem.

Els treballs de preparació dels carrers es realitzara al llarg del dia d'avui i demà, per a continuar en el dilluns amb l'asfaltatge pròpiament dit, unes tasques que es podien perllongar fins el pròxim dimarts.



Amb aquests treballs finalitzaran les obres del projecte denominat “Reurbanització del carrer Joan d’Àustria, Escorxador i Passeig Lepant", que es va adjudicar a Pavasal SA per un valor final de 132.601 euros, IVA inclòs.