L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 8 de març del 2019

Presentació de la candidatura municipal de Compromis



El col.lectiu de Compromís de Tavernes ha presentat la candidatura a les eleccions municipals de maig en un acte obert al Gínjol Gastrobar (Plaça Major).

Jordi Joan, cap de llista de Compromís, que ha presentat la candidatura ha assenyalat que "hem conseguit formar un molt bon equip, amb capacitat, experiència, credibilitat, ganes i motivació. Estem convençuts que la ciutadania ho valorarà i seguirà depositant la seua confiança en nosaltres".

Jordi Joan ha explicat també les línies bàsiques del que serà el programa electoral de Compromís, que ha quedat resumit en els punts que podeu llegir a continuació.




10 motius per sentir-nos orgullosos i orgulloses











La llista electoral



1 Jordi Juan i Huguet, 35 anys, Alcalde de Tavernes de la Valldigna i diputat en Corts Valencianes. Doctor en matemàtiques i professor en la Universitat de València.

2 Mónica Palomares i Bixquert, 46 anys, infermera de professió. Fundadora i presidenta durant cinc anys de l’Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna.

3 Sergi González i Frasquet, 35 anys, enginyer de telecomunicacions. Expresident del Club d’Atletisme la Valldigna i actual directiu de la UE Tavernes.

4 Encar Mifsud i Estruch, 46 anys, tècnica Superior en Comerç Internacional. Regidora de cultura i festes en la present legislatura.

5 Josep Llàcer i Gandia, 39 anys, llicenciat en Psicopedagogia i Diplomat en Magisteri Musical. Professor de Pedagogía Terapèutica en la GVA. Exjugador i entrenador del Tavernes Rugbi Club. Actual regidor d’urbanisme i medi ambient.

6 Anna Bellver i Garcia, 44 anys, llicenciada en Filologia Anglesa. Directora i professora d’anglés a l’IES Jaume II el Just.

7 Noèlia Alberola i Elena, 43 anys, tècnic en massatge esportiu, esteticista, monitora de temps lliure infantil i juvenil. Va formar part un temps de la directiva en el C.B Tavernes. Actualment és la regidora de serveis socials i igualtat.

8 Enrique Chofre i Talens, empresari. Actual regidor de contractació i transparència.

9 MªPilar Ausina i Garcia, 25 anys, graduada en gestió turística. Emprenedora a l’espai IDEAS UPV del Campus de Gandia. Compromesa amb el turisme accesible i inclusiu i promotora de l’activitat juvenil. Actual regidora de joventut.

10 Emili Enguix i Gimeno,58 anys, tècnic superior d'informàtica, Agent de Serveis Auxiliars de l'Aeroport de València. Exmembre de la directiva del Club d’Atletisme la Valldigna. És l’actual regidor d’agricultura.

11 Àngela Llinares Asunción , 22 anys, estudiant de Farmàcia a la Universitat de València. Forma part activa del Voluntariat Lingüistic que contribueix a visibilitzar la nostra llengua i cultura. Actualment és la Secretaria d’Organització de Joves PV-Compromís.

12 Pau Fayos Montagud, 23 anys, economista. Cursa màster en Anàlisi Política. Compromés amb la justícia social i l’equitat. Marcat pel pas en el sindicalisme estudiantil a la Universitat, s'ha implicat des de jove en política. És el secretari de Finances de Joves del País Valencià - Compromís.

13 Fina Vercher Tió, 49 anys, professora d'anglés al CEIP Alfàndec. Apassionada de la música i la lectura.

14 Juan Emilo Santos Juanes Ibáñez, 46 anys, agricultor desde l'any 90. Compromés amb la defensa del camp i de l’agricultura valenciana.

15 Empar Maians Palomares, 42 anys, administrativa i futura professora en grau de primària.

16 Sauret Tent i Ferrando, 58 anys, la seua ocupació és la fusteria metàl·lica.

17 Isabel Chóver González, 61 anys, metgessa. Actualment compatibilitza el treball en la Salut Pública al Centre de Salut de Tavernes amb una consulta privada, també en Tavernes.

18 Antoni Camarena Colomar, 41 anys, Diplomat en Turisme per la UPV. Membre del Cor de Cambra Quinze de Març.

19 Bea Ferreres Gil, 36 anys, Llicenciada en Filologia Anglesa. És l’actual regidora d’educació i seguretat ciutadana.

20 Perfecto Benavent i Navarro, 64 anys. Llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de València. És l’actual regidor d’hisenda i personal.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Ànim xiquetes i xiquets!!!!