L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 11 de març del 2019

PLENARI MARÇ 2019: S'aprova la inversió per a millorar el trinquet municipal



El govern de Compromís aconseguia aprovar els diners municipals que calen  per a les obres de manteniment i millora del trinquet municipal del Camp d'Esports. El plenari passat, el consistori per unanimitat va aprovar la proposta de Compromís per fer efectiva la quantitat de 14.280 euros, mitjançant una modificació de crèdits, que suplementarà la subvenció rebuda de la Diputació.

Les obres de millora en el trinquet del Camp d’Esports s'executaran per tant amb els 57.000 euros que el govern de Compromís ha aconseguit de subvenció de la Diputació dins del “Pla de Trinquets”  a desenvolupar en  el 2019 i la part de fons propis municipals indicats. Cal assenyalar que, per un tema de legalitat, la quantitat aprovada es podrà disposar d’ací un mes.


Els més de 71.000 euros del projecte procediran en un 80% de la subvenció Diputació i els 14.280 de l’Ajuntament per dedicar a la reparació de goteres, neteja del sostre i reparació dels vestidors que usen els jugadors per a canviar-se.

L’objectiu del Pla de Diputació en localitats com Tavernes  és dignificar el nostre esport nacional per excel·lència, la pilota valenciana, en considerar que els trinquets, els carrers de la pilota i els frontons han estat els grans oblidats quant al seu manteniment.

La iniciativa en general és molt interessant perquè arreu de la geografia valenciana es nota una falta d'instal·lacions esportives de pilota valenciana, i de les que hi ha, moltes presenten necessitats de manteniment.