L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 9 de març del 2019

PLENARI MARÇ 2019: El PP menteix: la Generalitat SI que ha compromés executar i pagar el col·lector de la platja.



La veritat és tossuda i al final s’obri pas davant de desinformacions i intoxicacions interessades: La Generalitat està compromesa en l'execució i pagament d'un tram del col·lector de la platja i Tavernes s'estalviarà 1'5 milions d'euros. I això gràcies a les gestions de Jordi Joan. Diga el PP el que diga. 

La portaveu popular va protagonitzar en el passat plenari un altre episodi d’intoxicació i falsedat: va acusar l’alcalde Jordi Joan de mentir i d’enganyar els seus regidors i a tot el poble de Tavernes.

La portaveu del PP va dir en el plenari, sense aportar cap document, que la Generalitat no es faria càrrec, ni pagaria la meitat del col·lector de la platja, sobre 1’5 milions. Que tot el que havia dit l'alcalde era fals i acusava Jordi Joan de mentir als seus regidors i a Tavernes, perquè no hi ha cap conveni firmat amb l'Ajuntament per executar l’obra.

La resposta de l'alcalde ben rotunda: no calen convenis perquè la Generalitat execute cap obra en el poble. I com exemple  recordava la recent execució de la rotonda enfront del local de la Policia Local.  

Una vegada més,  la portaveu demostrava en el plenari un total desconeixement dels procediments i de com funciona l’Administració i l'Ajuntament.



L’alcalde Jordi Joan va donar la paraula al regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, perque  explicara fil per randa tots els detalls del projecte. El document palesa la voluntat de la Generalitat, i deixa al descobert, una vegada més, les falsedats de la portaveu popular. 

Explicació clara i detallada del projecte

No anem a explicar el document, perquè millor ho farà el regidor Llacer. Escolteu-lo, i mentre l'escolteu pareu atenció a l’actuació de la portaveu popular, fent senyals, gestos per atraure l'atenció, interrompent les explicacions del regidor de Compromís.