L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 12 de març del 2019

No cal aquesta col·laboració ciutadana per decorar espais urbans



No ho sabem certament, però igual hi ha algun veí que no li agrada l'aspecte de la plaça d'Espanya, i ha volgut col·laborar posant el seu granet de sorra amb un detall de decoració: una calaixera menuda,  i al damunt, una planta esponera i verda!!!. Llàstima que un matalaf en terra desfaça la màgia del toc decoratiu!!!

I ara en pla seriós,  tornem al de sempre, a la denúncia d'accions incíviques i  que diuen molt poc del tarannà d'alguns vallers. I mira que costa poc dur-ho a l'ecoparc o telefonar a l'Ajuntament perquè el servei d'arreplegada passe per casa i s'ho emporte.

Potser alguns penseu que som pesats en repetir-ho, però hi ha un objectiu clar: primer crear consciència sobre unes accions que no haurím de fer, i en segon desmentir sempre que calga les actuacions d'un determinat partit, que amb la portaveu, és rar la setmana que no acuse a l'empresa concessionària o al govern de Compromís de falta de neteja i dedicació.

No és això, i als fets ens remetem. Com sempre s'ha dit, no és més net qui més neteja sinó qui menys embruta. Encara no s'ha entés? 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt mal fet, aixó per descomptat.
Pero desde el desconeiximent pregunte, quina es la manera correcta de desferse d'aquestes coses? L'ecoparc es una opció si, pero no tothom te un vehicle on capien estes coses, a més, si el ciutadà empra una furgoneta 'comercial' a algun conegut tampoc es admesa a l'ecoparc per ser 'empresa'...

La Cotorra de la Vall ha dit...

El servei de recollida de mobles i trastos vells ajuda a millorar la qualitat dels nostres carrers.

Els mobles s’hauran de dipositar davant de l’immoble de qui ho sol·licita i no s’hi poden deixar escombraries.

Quin tipus d’objectes recollim?

Tots aquells dels quals et vulgues desfer: taules, sofàs, portes, cadires, televisors, frigorífics, matalaps...Com a màxim 7 objectes.

Quins no recollim?

Sanitaris o similars, si s’han fet obres en l’habitatge.

Quan ho recollim?

Dimarts i divendres no festius

Les sol·licituds rebudes des del dilluns a les 14:00 hores fins al dijous a les 14:00 hores seran efectives el divendres següent.

Les sol·licituds rebudes des del dijous a partir de les 14:00 hores fins al dilluns a les 14:00 hores seran efectives el dimarts següent.

Si el dia recollida és festiu, es passarà el següent dia de recollida hàbil

Durant el mesos de juliol i agost, l'horari per a les sol·licituds rebudes es referiran a les 13.30 hores, en lloc de les 14.00

Altres maneres de sol·licitar el servei.

Presencialment en el registre d’entrada de l’Ajuntament (Plaça Major, 1 planta baixa) o telefonant al 962 824 015

Anònim ha dit...

Pues eixa informacio en una pegatina a tot els contenedors de basura vindria molt be, no?