L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.094
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:44.907

dimecres, 13 de març del 2019

Ni ha pujat l'impost de guals ni ha pujat l'impost de vehicles, i l'IBI abaixarà un 3%

El servei de recaptació de L'Ajuntament està cobrant l’impost de guals, cosa que els veïns afectats podran fer fins a principi d’abril. I de nou comprovaran i en van vuit anys seguits,  que l'impost de guals no ha pujat. Dalt teniu un històric de rebuts per comprovar-ho.

Ha passat amb els guals exactament el mateix que amb l'impost de vehicles: no han pujat durant el govern de Compromís. 

El passat plenari es va informar al consistori que el romanent de tresoreria del 2018 és positiu en 4 milions. Compromís ha passat del romanent negatiu de 4’5 milions que els governs anteriors van deixar en el 2011, a un positiu de 4 milions en el 2018: una diferència de 8’5 milions.
 

Un resultat ben positiu per a la Hisenda Municipal, i per al govern de Jordi Joan, aconseguit sense pujar impostos. Ací us oferim també les xifres de l'impost de circulació de vehicles, segons les dades del Ministeri d'Hisenda.

 


I una altra bona noticia: el vallers comprovaran en el rebut de l'IBI, que començarà a pagar-se en el seu primer termini de domiciliat el més d'abril, una rebaixa del 3%. Aquesta abaixada se suma a la del 4% que ja Compromís va abaixar en el 2018. 

Ací us deixem com avançament l'evolució del rebut de  l'IBI d'un habitatge valler des del 2012, primer any de govern de Compromís, fins el 2019. Les dades no són nostres,i estan referides només a les cases, no a solars ni terres urbanitzables (90% de rebaixa), comerços, cotxeres, etc.



De tot això, ja en parlarem detalladament en la recaptació de l'IBI.