L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 de març del 2019

"Melassa en Concert" avui a les 20'30 hores en el Pub La Taska



El grup valler “Melassa” actua avui en concert a partir de les 20'30 hores en el Pub la Taska on oferirà, entre altres, les cançons del seu primer primer disc “Cançons de ràbia i melodia Vol. I” (la fotografia de davall és la portada), un recull de 9 cançons en les quals es barreja el rock més contundent i el metall alternatiu, amb tocs de punk i melodies pop.




“Melassa” naix de les cendres de grups com “Madame X” i “Chakra”, on formaren els seus components, Javi Mafé (bateria i veus), Loren Talens (baix i veu) i Carlos Alberola (guitarra), que han iniciat aquest nou projecte on pretenen plasmar les seues idees musicals a través d’unes lletres que parlen de vida, compostes íntegrament en valencià.

 




Aquest disc el podeu comprar al pub “La Taska”, al “Bar Garatge”, al pub “Magik” o contactant amb el grup a través del seu web o als concerts en què actuen.

Remés pel grup