L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 21 de març del 2019

L'atleta valler d'altura, Vicent Gimeno, participa al Campionat d'Espanya U16




Aquest cap de setmana faller, el membre del Centre Excursionista Atletisme, el valler Vicent Gimeno  va estar al Campionat d'Espanya U16, celebrat a Sabadell (Catalunya) on va participar en la prova d'altura.

Vicent Gimeno tenia la setena millor marca dels 28 participants amb 1'76 metres, però va finalitzar el campionat amb la 12à plaça i un salt de 1.72 metres.

Cal remarcar que l'Atleta era la primera vegada que participava a nivell nacional i s'ha quedat amb l'experiència i amb més ganes per agafar força la temporada d'estiu.

Vicent Gimeno tornarà a estar al Campionat d' Espanya d'Estiu a Gijón.