L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 19 de març del 2019

L'asfaltatge del Camí Marenys començarà en uns dies i s'invertiran 107.687 euros


L'Ajuntament de Tavernes ha adjudicat a l'empresa "Grupo Bertolin SAU" les obres d'asfaltatge del Camí Marenys (foto superior) per un import total de 107.687 euros. Un total de set empreses s'havien presentat al concurs públic convocat per l'Ajuntament, que s'ha atorgat a aquesta adjudicatària en base a la millor relació qualitat-preu.

El total a asfaltar en aquest cami és de 2'6 km, des del Camí Bidons, on es va acabar la darrera actuació, fins el Camí del Riu, ja en el terme de Xeraco. El temps per a dur a cap l''execució una vegada efectuat el replanteig és de 15 dies, i per tant les obres podrien començar aquesta mateixa setmana, amb el treball "d'agranar" el camí amb la màquina retro, que elimina les vores i neteja i així procedir a la imprimació per asfaltar tot seguit.

250.000 euros (per ara) en asfaltatge de camins els darrers anys.

El govern de Compromís ha procedit a la millora i asfaltatge de camins rurals del terme. Aquestes millores es van iniciar amb la nova instal·lació de senyals indicadors per als camins rurals i asfaltatge posteriors dels camins de Puça, del Pas d’Asensio, de la Moleta, el primer tram dels Marenys, el primer del Golfo i del Camí d’Herrera, cosa que va suposar una inversió de 143.000 euros.

Actuació anterior: Asfaltatge Camí Herrera.
Actuació anterior: Asfaltatge Pas Asensio
A aquesta inversió se suma ara la dels 107.686 euros del camí Marenys, amb la qual cosa els darrers anys la inversió en millora de camins és superior als 250.000 euros.