L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 de març del 2019

L'Ajuntament augmenta la transparència amb el visor pressupostari del web municipal


El govern de Compromís de Tavernes, dins dels objectius d'incrementar la transparència municipal,  ha posat en marxa aquesta setmana el nou visor pressupostari en el web municipal. Cal indicar que aquest innovador visor pressupostari també l'utilitzen els consistoris de les grans ciutats.

Les iniciatives del govern de Compromís per a renovar el portal de transparència es plasmen en aquests visor, el qual incrementa la visibilitat de les activitats econòmiques del consistori perquè permet als veïns consultar fàcilment els pressupostos, ingressos i pagaments realitzats durant els últims anys des de la mateixa pàgina d’inici del web municipal.

El visor pressupostari conté tota la informació econòmica municipal com ara despeses i ingressos, desglossaments econòmics i per programa, comptes anuals, liquidacions trimestrals, l'evolució de les magnituds econòmiques, la contractació municipal, informació de tresoreria, el deute, la pressió fiscal, la morositat o la sostenibilitat financera.

La ferramenta permet a la ciutadania tindre un major nivell d’informació municipal amb tan sols un clic, així com calcular individualment en quines àrees inverteix l’Ajuntament els seus impostos de forma proporcional. L'usuari pot visualitzar totes les dades en gràfics interactius que desglossen i detallen la informació, un mètode que permet fer més atractiva la lectura.

Compromís modernitza l’àrea de transparència amb l'objectiu d'aconseguir una gestió municipal més eficaç, ràpida, productiva i pròxima a la ciutadania. Les dades reflectides en el visor pressupostari són les mateixes que s’envien directament al Ministeri d’Hisenda i Política Territorial; per tant, es tracta de dades controlades pel Portal de Transparència estatal i totalment reals, ja que no es poden modificar després. 


 http://www.tavernes.es/va/visor