L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 5 de març del 2019

La Via i Prado, aconsegueixen els banderins als ninots indultats de la falla gran i infantil respectivament.



 La falla “La Via” ha aconseguit el banderí  al Ninot Indultat 2019 de les falles grans amb una composició d'homenatge als nostres avis, mentre que la falla “Prado” ha fet el propi amb el Ninot Indultat Infantil, amb una composició basada en els personatges del "Mag d'OZ", amb la qual cosa revalida el triomf que ja va aconseguir l’any passat.


El vestíbul de la Casa de la Cultura s'ha omplert avui de gom a gom per conéixer el veredicte del jurat  i també com no presenciar l'exposició del ninot preparada per la Junta Local Fallera de Tavernes i de la qual us oferim unes imatges. Cal destacar, un any més, l’alta qualitat de tots els ninots presentats per les comissions falleres valleres.



L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Jordi Joan, i la regidora de festes, Encar Mifsud, que han lliurat els corresponents banderins a les comissions guanyadores.