L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 25 de març del 2019

La mateixa història de sempre... interminable!!!


Un grup d'amics decideixen fer-se una pizza per berenar-sopar. I escullen per a menjar-se-la l'Avinguda de Malta. Fins ací un fet que pot esdevindre normal qualsevol dissabte o diumenge.

El que ja no és tan normal és que tots els envasos de les pizzes i dels complements, així com les ampolles de beguda, queden per terra al costat del banquet o de la paret. Això ja no és normal, i menys encara que tinguen aquesta actuació quan hi ha papereres, perquè hi ha més d'una, i està nomes a uns pocs metres. 


Sembla ser que això d'anar a abocar-ho tot a la paperera i conservar l'espai urbà net representa un gran esforç i....  millor no!. Abocar-ho en terra.

Com tampoc és normal que després ens isca per les xarxes els de sempre dient que el poble està brut, que si no es neteja i que si patatin i patatan.... Ells sempre en negatiu: a culpar l'empresa de neteja o a Compromís de les actuacions i brutícia que deixen els incivils. Això sí,  mai els hem llegit una paraula de condemna o fer una reflexió als autors perquè abandonen aquestes actuacions pel bé de Tavernes.


I com no, no és l'únic cas que coneixem pel poble: en plena carretera, un matalaf deixat al costat d'un contenidor. No cal l'ecoparc, ni avisar a l'Ajuntament i traure'l el dia que pertoca. Millor deixar-ho en mig del carrer i..... ja s'apanyaran!!! 

Agraïm les fotografies