L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 29 de març del 2019

Jordi Joan afirma que les obres acabades, les que s'executen i les projectades demostren que la zona nord és prioritària.



"El govern de Compromís segueix executant el Pla d’Inversions en la Via Pública que va aprovar la ciutadania a l’any 2016 en les reunions de barri. Ara fem accessibles tots els encreuaments del carrer Divina Aurora, i amb això seguim les directrius que el veïnat de la zona del Cantalot ens va donar en les reunions mantingudes al col·legi Sant Miquel" ha indicat l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, amb motiu de l'inici de les obres del carrer Divina Aurora. En les fotografies, les obres d'un dels encreuaments.



Per al govern de Compromís, la zona nord de Tavernes és una zona prioritària i així ho estem demostrant, tant en aquestes obres que ara executem, com les que hem acabat acabat recentment al carrer Calvari, travessera de Sant Benet i al carrer Corralot" ha indicat Jordi Joan que ha remarcat que les actuacions són fruit del Pla de Participació Veïnal en les Inversions de la Via Pública.
 
La millora en els dos trams del carrer Travessera de Sant Benet

L'alcalde ha confirmat la pròxima actuació en els solars que tenen façana precisament en el mateix carrer Divina Aurora "els quals anem a adequar com a zona d’aparcament, a més d’habilitar una zona de jocs infantils i una zona de parc d’educació viària per a les xiquetes i xiquetes de Tavernes”. 
 
Nova vorera, de 0'80 a 1'50 metres, en el carrer Calvadri
 Tal com vam informar el passat dimarts, l’Ajuntament de Tavernes ha posat en marxa l’obra denominada “Execució de guals accessibles en el Carrer Divina Aurora”, una obra que executa l'empresa local Grau Pascual per un import de 152.000 euros, impostos inclosos.

 Entre els objectius de l'actuació està millorar l’accessibilitat del carrer i adjacents, eliminar les barreres arquitectòniques i ampliar els espais per a vianants i persones amb mobilitat reduïda. 


La millora del carrer Corralat
Alhora s’actualitzaran els passos de vianants per tal d’adequar-los a la normativa vigent en matèria d’amplada i accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. Es preveu un termini d'acabament de les obres sobre els dos mesos.