L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 16 de març del 2019

Falles, falles, falles... És temps de falles! (Reportatge fotogràfic a les 9 del matí)


La nit del dia 15 és la que, tradicionalment, aprofiten les comissions falleres per a plantar els seus monuments a la nostra ciutat.  I un any més s'ha complert la tradició, però com hem pogut observar el ritme de muntatge és diferent i totes les falles aquest mateix bon matí no presentaven el mateix aspecte.

Cal dir que el muntatge està afectat per diversos factors entre els quals hem d'esmentar la disponibilitat de la grua perquè aixeque els cossos centrals del monuments i, moltes vegades, la mateixa disponibilitat de l'artista faller per desplaçar-se a la nostra ciutat i dirigir el muntatge de la falla.

No podem oblidar, com ens han comentat des d'alguna comissió, que els artistes fallers tenen encàrrecs d'altres ciutats on el jurat passa el dia d'avui mentre que a la nostra ciutat la visita del jurat és tradicionalment el dia 17, demà diumenge, amb la qual cosa sempre es dóna prioritat a les falles d'aquestes localitats.

Siga com siga, més o menys avançats, els monuments vallers són al carrer. No obstant, els fallers i falleres poden tots estar tranquils: al llarg del dia d'avui tot quedarà a punt, i demà matí lluiran amb tot l'esplendor les sis falles valleres totalment muntades per al gaudi de tota la població. 

Bones falles i enhorabona pel bon treball fet!!

Reportatge de les falles segons el seu estat a les 9 del matí d'avui

Falla La Via
 Lema:  Tavernes es pot salvar


Falla Cambro
Lema: Mascarada


Falla Passeig
Lema: Animalades



Falla infantil: Lema: Fet a mà


Falla Portal 
Lema:Anys bojos



Lema Infantil: La fira ve al Portal
 


 Falla la Dula
Lema: (In) civilització




Lema Infantil: Naturalment 





Falla Prado
Lema: A ningú no li amarga
 


Falla Infantil: Què passa quan plou