L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 21 de març del 2019

Fake News nº2: La realitat de Tavernes és per estar orgullosos, no és com ens la volen vendre.



“Fake news”: noticia falsa publicada a les xarxes socials (blogs, facebook, internet...) amb la intenció d'enganyar i fer mal a un polític o un partit. Usa  titulars sensacionalistes, falsos i fabricats amb l’única intenció d’enganyar, no mai d'informar.

¡Lamentable vore com el PP i la portaveu/candidata usen la mentira i la manipulació davant la falta d'arguments polítics!. Tot els val per d'enganyar els veïns sobre la realitat del poble.

Avui desmuntem el Fake News nº 2 que publicaren en temps de falles: Ni el poble està brut, ni està abandonat, ni s'han pujat impostos, ni s'han empitjorat els serveis públics. Una mentira repetida no és cap veritat.

Compromís en 8 anys no ha pujat impostos ni taxes, i això és comprovable. També és comprovable la millora dels serveis, més i de més qualitat, amb una major atenció als veïns.

En aquests darrers anys s'han s'han millorat:

- Serveis de neteja de la via publica i arreplegada de fems amb noves màquines, més eficients i ecològiques, i nous contenidors.

- Servei de jardineria, amb una contracta de manteniment dels jardins del poble.

- Augment, modernització i més quantitat que mai de parcs i jocs infantils 

- Millora de voreres, més accessibilitat, eliminació de centenars barreres arquitectòniques.

- Serveis socials amb més recursos de personal i econòmics per als veïns que ho necessiten.

- Millora en la transparència i informació al ciutadà en el web municipal i posada en funcionament de la ràdio municipal.  Transmissió en directe via youtube dels plenaris.

- Establiment d'una "línia verda" per informar de les deficiències que observem.

 - Més tallers d'ocupació, vora 2 milions destinats i 600 veïns contractats per  l'Ajuntament. 

- Dotacions i infraestructures de la Casa de la Cultura amb butaques millors i més còmodes, i Biblioteca Municipal, amb mes horari d'atenció i més servei als ciutadans.

- Instal·lacions esportives amb millor dutxes d'aigua calenta, gespa artificial en Vergeret, vestidors nous en la piscina d'estiu, nou paviment al Camp de Futbol, etc. 

- Potenciació del teixit associatiu amb més diners de subvencions a les entitats valleres.

- Servei de socorrisme de la platja amb més dotació humana i recursos materials. Més dies d'atenció i horari. Més  horari, personal i material per al bany adaptat de persones necessitades.

- Millor programació estable cultural de teatre i concerts. Nous festivals com Festivern, l'Iboga o el Mediterrània, a més de Sete Sois, Pop al Carrer, Corals a la mar...

- Serveis turístics que potencien els recursos culturals, com Bolomor, o gastronòmics, amb concursos com els d'arrossos.

- Millor servei en el Cementeri Municipal amb la construcció de nínxols que no n'hi havia. Però a més obres d'ampliació que permeten construir 600 nínxols nous.

- Millores en el trànsit i seguretat amb una nova rotonda. 

- Nou local de la Policia Local que millora l'atenció al ciutadà. A més dotació de més mitjans materials i vehicles per millorar la seguretat ciutadana.

- Un millor dipòsit de vehicles que evita el desplaçament que abans es feia al Massalari.

- Etc, etc...

Hi ha més serveis, però no seguim per no fer-nos pesats.  ¿On està l'empitjorament de serveis? ¿Per què menteix tant el PP? 

1 comentari:

Anònim ha dit...

No tenen arguments, falsetats i la unica veritat van deixar el poble fet una ruina total en tot.