L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 24 de març del 2019

Fake News nº 5: Orgull de tindre un alcalde valler, d'esperit i de fets.


Un “Fake news” és una noticia falsa publicada en les xarxes socials (blogs, facebook, internet...). Les “Fake news” són això: “falses notícies”, publicades amb la intenció d'enganyar i fer mal a un polític o un partit. Usa titulars sensacionalistes, falsos i fabricats amb l’única intenció d’enganyar, no mai d'informar.

Una de les falses noticies més repetides pel PP: dir que l'alcalde viu fora, quan saben que  menteixen. Estem en un poble, gran però poble, i les coses se saben. I ells saben on viu l'alcalde, i de fa 36 anys: En el domicili de sempre, en el mateix edifici de sempre.

Davant la falta d'arguments per fer política, davant la falta de propostes per a Tavernes, actuen sempre en negatiu, han de buscar-se protagonisme amb mentires i falsedats, repetint-les a vore si al final algú se les creu.

¡Quin espectacle més pobre el que dóna el PP i la seua portaveu/candidata! No perquè actuen en negatiu, sempre contra Tavernes: voten en contra de les inversions del pressupost, en contra del col·lector, en contra de recuperar la piscina, arriben a insultar a l'alcalde en els plenaris... sinó per usar la manipulació dels fets i mentires per desprestigiar els altres!

I acabem. Aquest és l'ultim "fake news" que publiquem. Podríem seguir fins el 19, tants com mascletades falleres, però com se sol i simplement per demostrar com actuen "com a mostra, val un botó" i, com també hem dit, a Tavernes les coses se saben com són, no cal que ells s'inventen mentires.