L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de març del 2019

Fake News nº 1: Orgullosos de tindre un alcalde que viu en el poble




Un “Fake news” és noticia falsa publicada a través de les xarxes socials (blogs, facebook, internet...).  Les “Fake news” són això: “falses notícies”, publicades amb la intenció d'enganyar i fer mal a un polític o un partit. Usa  titulars sensacionalistes, falsos i fabricats amb l’única intenció d’enganyar, no mai d'informar.

En aquest temps de falles, el blog del PP ens ha obsequiat amb bastants "Fake news", una manera més d'amagar la seua falta d'arguments i propostes polítiques. ¡Què trist és vore com el PP i la seua portaveu/candidata consenteixen  la mentira i la manipulació com a arguments polítics del seu partit. Al llarg dels dies n'analitzarem alguns.

Heus ací el nº 1, amb un tema fals i recurrent. I l'anem a acabar prompte i amb poques paraules:  Volen l'alcalde convertit en foraster, quan saben -i ben bé que ho saben-, que té el domicili a Tavernes, que viu al mateix edifici i pis de tota la vida, des què va nàixer. 

¿Per què menteixen? Amb tan poc que costa preguntar els veïns...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé si l'alcalde viu a Tavernes, perfecte. Però si per altres motius entre ells defendre els interessos de Tavernes haguera de viure a València o altre lloc no ben fet també.

El lloc de residència és privat, i no pot ser utilitzat com a arma política.
Jutjar a un polític pel seu lloc de residència evidència una falta d'arguments tremenda.

Jo ho pense moltes vegades, què dur deu ser alcalde. Allà on vas portes el càrrec darrere, així és que si Jordi ha passat alguna temporada a València bé que li haurà vingut.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres podem assegurar, i ben assegurat que el seu domicili és el de sempre. Fins i tot l'any que, per motius personals, va estar més temps a València, tres o quatre dies mínims, a la setmana, es passava a Tavernes entre atendre l'Ajuntament o per actes de cap de setmana.

I a València va a defendre, com vosté diu, els interessos de Tavernes i dels valencians, bé com a diputat a Corts, o per gestions en les Administracions de la Generalitat o de Diputació.

Anònim ha dit...

Com molt be digueu,falta de arguments,inclos els trobe ja patetics