L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 de març del 2019

És temps de falles: la mascletà de Sant Josep

 
L’Avinguda de Malta ha estat l'escenari novament de la tradicional mascletà de Sant Josep, una bona mascletà iniciada amb un ritme que semblava lent, i tot seguit un canvi per desembocar amb el “terratrèmol” final, i que ha estat seguida per centenars de fallers i fallers de les sis comissions valleres que han entrat en la zona, desfilant, i després d'haver assistit a la missa en honor de Sant Josep.

Enguany, i a falta de fallera major de Tavernes, han estat encarregats d'encendre la metxa de la mascletada les fallers majors de les falles guanyadores del primer premi, major i infantil, acompanyades pels presidents i per l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan i la regidora responsable de festes, Encar Mifsud.




I a poc a poc, arribem al final de la festa josefina 2019. A boqueta nit, es cremaran les falles infantils, també com es el costum sobre les 21 hores i sense que hi haja un ordre concret, pràcticament totes sobre la mateix hora. A partir de les 23'30 començaran les falles grans, i per ordre invers al premi rebut, es cremaran les falles grans, essent l'última la falla Cambro que, si fa no fa, calculem com altres anys que cremarà sobre les 2 de la matinada.
 
 


Ara només queda confiar en l'oratge i eixa previsió d'alguna possible pluja es quede en un no-res i gaudim tots d'una "Nit del foc" espectacular i, més que res, sense cap problema.