L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 30 de març del 2019

El parc de calistènia de la platja està molt avançat. En acabar aquest, s'iniciarà el del casc urbà


La instal·lació de circuits de calistènia i pistes d'street workout en la zona del Parc del Molló, en la platja, està en fase d'execució, i si l'oratge no ho impedeix, podien estar acabats el pròxim dimarts. Actualment presenten, com podeu observar en les fotografies d'ahir divendres per la vesprada, un avançat estat d'execució.



Només acabada, l'empresa “Hags Swelek, SA" que és també l'adjudicatària de la mateixa instal·lació en la zona dels Sequers, comencarà les obres. Les noves instal·lacions permetran l’entrenament al carrer (en inglés street workout), una activitat esportiva on s’usa el propi cos i qualsevol objecte per a realitzar els exercicis físics, al carrer, en parcs o espais públics.  




Aquestes dues instal·lacions de calistènia (poble i platja) suposen una despesa de 47.083 euros dins de les inversions previstes en el passat pressupost municipal, i només van ser votades a favor pel govern de Compromís.