L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 11 de març del 2019

De nou tornen al principi


Se'n recordeu el que vam dir el passat divendres? Fa dos dies. Sí, vam dir que  novament s'havia netejat una altra vegada, després de moltes neteges abans, un lloc en el Camí Marenys en la zona de la Sardina.


Doncs bé, avui, a només dos dies de la darrer neteja, ja tornem-hi a ser!!! Ja comencen els irresponsables a embrutar el lloc abocant deixalles i trastos que no  s'han de deixar.


I de nou la pregunta: ¿és l'Ajuntament qui no neteja o és que hi ha alguns veïns que no en fan cas de res i no tenen ni la mínima consideració envers la neteja i sanitat del poble?

Una vegada més, i ben al contrari del que alguns diuen, es tornen a demostrar les falsetat, que no é s cert que l'Ajuntament o l'empresa no neteja, sinó que la realitat és un altra: hi ha vallers que són....   incivils i irresponsables.