L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 15 de març del 2019

Crema de la falla de l'Escola d'Adults Bolomor


 A primeres hores d'aquesta nit, una nit en cert aspecte calorosa després d’un dia amb bon oratge, que és el que tindrem segurament almenys fins al dilluns, ha tingut lloc la “crema” de la falla elaborada pels alumnes de l'Escola d'Adults "Bolomor". 
 
 
El monument, com ve essent habitual, s'havia plantat a la plaça de l’escriptor Rafel Girbes, davant la Casa de la Cultura, i des de fer-se fosc ha anat reunint una gran quantitat de veïns i veïnes, majorment alumnes de l'escola i familiar. L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat de membres de la corporació, ha assistit a l’acte. 
 
 
La disparada de un castell de focs d'artifici ha donat lloc a l'acte de la crema, que ha continuat amb l'encesa de la falla per una traca, talment com marquen els canons. La falla ha cremat molt bé, i ha necessitat de la intervenció dels membres de protecció civil que amb el canó d'aigua han anat manejant el foc i fent fàcil la crema, sense problemes. 
 
 
 
En acabar, l'Escola d'Adults ha servit un refrigeri a tots els assistents en el vestíbul de la Casa de la Cultura.