L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.751
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.702

dissabte, 16 de març del 2019

Avui XIII Trobada de Cors Valldigna al monestir de Simat


L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha donat la benvinguda al cor Istravaganti de Croàcia a Tavernes i a la Valldigna. Aquest cor actua avui al costat del cor valler "Quinze de Març" dins de la "XIII Trobada de Cors Valldigna" en un concert que tindrà lloc avui dissabte a partir de les 20 hores en l'almàssera del Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna, a Simat.

Els dos cors s'agermanen amb aquesta actuació que compta amb un fet anecdòtic. I és que com va narrar el director croata, la idea de fundar el cor va nàixer durant una visita que va fer a la nostra ciutat per dirigir el cor "Quinze de Març" en el marc del Festival Séte Sois Séte Luas.
L'acte que s'emmarca dins dels organitzats amb motiu del Dia de la Valldigna té com a col·laboradors la Mancomunitat de la Valldigna, l'Ajuntament de Tavernes i Simat i la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria de Cultura.