L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 11 de març del 2019

Avui s'han lliurat als Premis de l'Ús del Valencià en els llibrets de la falla


Avui s'han lliurat en el Palau de les Arts de València els premis de la Generalitat per la Promoció de l'Ús del Valencià en els llibrets de les falles i amb tal ocasió, les sis comissions falleres valleres s'han desplaçat al cap i casal, on han estat acompanyades per l'alcalde, Jordi Joan i regidors del govern de Compromís en l'acte. 


Una jornada especial la que s'ha viscut a l'auditori del Palau de les Arts Reina Sofia perquè totes les falles de Tavernes han aconseguit premi de la Generalitat, una prova del bon treball incansable i actitud positiva de les falles de la localitat i un punt al seu favor en l'ús del valencià que fan. 


Cal dir que a més del lliurament de premis, l'expedició vallera ha fet una visita turística pel centre de València i han presenciat la mascletà des de la Plaça de l'Ajuntament.

 Les fotos del lliurament
14é premi Falla Portal de la Valldigna 2.100 euros


41é premi Falla La Dula  550 euros


42é premi Falla La Via  550 euros 


49é premi Falla Cambro 450 euros


 
55é premi Falla Prado 400 euros 


58é premi Falla Passeig 400 euros.


Reben totes les falles la nostra enhorabona.