L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 31 de març del 2019

Alumnes del taller d'ocupació milloren l'accessibilitat en punts de Tavernes



Els alumnes del taller d'ocupació "Millora de l'accessibilitat de Tavernes" han començat les actuacions en els punts seleccionats i consensuats amb l'entitat "Valldigna Accessible". En el cas de la fotografia, es tracta d'una actuació al carrer Portalet per fer una ruta accessible cap a l'IES Valldigna.  



Els tallers d'ocupació suposen una inversió de 199.830 euros aconseguits en subvencions de la Conselleria d’Economia Sostenible. En el Taller d’Ocupació especialitzat en obra pública l’alumnat rep una formació i, a més, executen treballs de millora de l’entorn i de l'accessibilitat al nostre municipi, en especial els passos de vianants i guals de la ciutat.

 

Durant tot el període del taller,  els alumnes alternen la formació teòrica amb el treball i la pràctica professional a través de la formalització d’un contracte remunerat.