L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 28 de març del 2019

Ahir va començar les obres d'asfaltatge del Camí Marenys


Ahir es van iniciar els treballs d'asfaltatge del Camí Marenys en un tram aproximat de 2'6 km. de llargada entre el Camí Bidons, on es va acabar la darrera actuació, fins el Camí del Riu, ja en el terme de Xeraco. 

Les obres les executa l'empresa "Grupo Bertolin SAU"  que amb una oferta de 107.687 euros per a l'asfaltatge ha guanyat el concurs públic convocat per l'Ajuntament, al qual s'havien presentat set empreses. 

Els primers treballs primers a realitzar, com es pot vore a les fotografies, és el denominat  "d'agranar" el camí amb la màquina retro, per tal d'eliminar brosses i deixar les vores ben netes i procedir després a la imprimació asfàltica.

La mateixa empresa és també l'adjudicatària de les obres de l'asfaltatge dels camins "Entrada de Marina, principi de Camí Gandia, Travessera Herrera- Cami Gandia i Entrada d'Alfredo, amb una inversió aproximada sobre els 100.000 euros i que s'executarà després.



350.000 euros en asfaltatge de camins els darrers anys.

El govern de Compromís ha invertit els darrers anys sobre els 350.000 euros en la millora i asfaltatge de camins rurals del terme. 

Tal com vam informar, s'han asfaltat els camins de Puça, Pas d’Asensio, la Moleta, primer tram dels Marenys, el primer del Golfo i del Camí d’Herrera, cosa que va suposar una inversió de 143.000 euros. 

Ara cal cal sumar els 107.687 del Camí Marenys, ja en execució, i els esmentats de Camí Gandia, Travessera Herrera- Cami Gandia i Entrada d'Alfredo, ja adjudicats per uns 100.000 euros.