L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 7 de març del 2019

Actes amb motiu del Dia de la Dóna: xerrades, lliurament dels premis de dibuix i presentació de la campanya de falles.



La sala de plenaris de l'Ajuntament de Tavernes va acollir diversos actes amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona. 

El primer acta va ser una xerrada de la Directora General de Desenvolupament Rural i PAC, Maria Teresa Chàfer, que va explicar les polítiques d'igualtat que el govern de la Generalitat Valenciana ha encetat, als darrers anys, al camp valencià.

Els assistents van poder després escoltar María Pilar Reina Romero, administradora de l'empresa Diesel Injecció que amb la xerrada "L’empoderament de la dona al món empresarial" va narrar la seua experiència a l'hora de feminitzar l'empresa privada on treballen peces relacionades amb els motors dels vehicles.

La regidora d'Igualtat, Noèlia Alberola, i el regidor d'Agricultura, Emili Enguix, van acompanyar les dues conferenciants.


Tot seguit es va celebrar el lliurament de premis de la tercera edició del concurs "Dibuixant per la Igualtat" que enguany compta amb un obsequi addicional al dibuix més original ofert per Chicorela Art & Events.



Els actes van finalitzar amb la presentació oficial de la campanya "Tavernes per la Igualtat #6Falles1Festa" impulsada per l’Ajuntament per a promoure unes falles igualitàries i lliures de violència masclista.