L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 24 de febrer del 2019

Tavernes ha multiplicat per cinc la inversió en Serveis Socials en l’actual legislatura


 
L’Ajuntament de Tavernes, governat per  Compromís, ha multiplicat per cinc la inversió en Serveis Socials en la present legislatura, segons va confirmar i va posar de relleu, lloant la gestió municipal vallera, el secretari autonòmic d’inclusió Alberto Ibáñez en la visita realitzada fa uns dies al Braç Treballador.




Alberto Ibáñez, que estava acompanyat per l’alcalde Jordi Joan i la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Noe Alberola, en la visita als tallers i serveis socials que s’ofereixen al Braç Treballador va informar que Tavernes destinava en el 2015 la quantitat de 56.000 euros però ha passat a ser de 262.000 euros per aquest 2019, la qual cosa permetrà enguany la contractació de 10 professional en clar contrast amb els 2 que hi havia en el 2015. 




El secretari autonòmic va assenyalar que tot això és fruit de la política social del govern de la Generalitat però no es podia oblidar l’interés i l’esforç que ha fet el govern de Compromís en l’Ajuntament de Tavernes, per al qual Ibáñez va tindre paraules d’elogis destacant la gran tasca per posar en valor els serveis socials. “Tavernes ha sigut també un exemple en la lluita contra la violència masclista i la prevenció, i a més  hem de destacar el treball que es realitza en els dos centres de dia, un sociolaboral i l’altre de convivència, que aposten pels drets de la infància i la adolescència”.




El Secretari es va interessar també en el programa engegat d’hípica inclusiva, dirigida a menors del Centre Obert i Centre de Convivència, una activitat  que ha resultat enriquidora i que al realitzar-se en la natura, és un baló d'oxigen per als participants.