L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 24 de febrer del 2019

Tavernes construirà un skatepark en la zona dels Sequers



El govern de Compromís ha fet públic el concurs per a adjudicar la construcció d’un “Skate park” dins de les Inversions Financerament Sostenibles ( IFS) amb un valor a la baixa de 81.396 euros. La instal·lació es farà en els terrenys dotacionals del carrer la Barca, en la zona residencial dels Sequers. Una vegada adjudicat, el període d’execució és de 2 mesos.

El govern de Compromís pretén amb la realització d’aquesta instal·lació esportiva, donar solució a la demanda d’aquest tipus d’activitat dins del municipi. Per dur a terme la pista de skate s’empraran mòduls prefabricats, amb característiques adequades quan a la seguretat i idoneïtat de les estructures per als practicants d’aquest esport.



Plànol de situació

L’habilitació d’aquesta infraestructura esportiva, per tant ja està en marxa, per a la qual cosa es compta amb una subvenció de la Diputació de València. La instal·lació, atenen els terminis que marca el concurs d'adjudicació, pot ser una realitat en els pròxims mesos.



Elements del skatepark

L’afició a Tavernes per la pràctica d’aquest esport ha augmentat els darrers anys i els skaters vallers havien demanat la instal·lació. A partir d'aquesta demanda el govern de Jordi Joan ha gestionat l'ajuda de la Diputació dins dels programes d'instal·lacions esportives, amb la qual cosa l'Ajuntament ha pogut redactar el projecte i iniciarà en breu la licitació i adjudicació. 

La promoció del skateat es suma a la d’altres esports que ja esdevenen punters a Tavernes, com el rugbi, el patinatge, l’atletisme, el futbol o el bàsquet, que compten amb una sèrie de clubs potents que fan possible parlar de Tavernes com la capital esportiva de la Safor.

 Segons la PCSP