L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 de febrer del 2019

Repoblació per commemorar el Dia de l'Arbre 2019



Les regidories d'Educació i de Medi Ambient celebraren el passat divendres el Dia de l’Arbre, una activitat que ha comptat amb la col·laboració de l'alumnat de l'especialitat forestal del Taller "T’Avalem".

La repoblació s'ha efectuat en els paratges de les Creus corresponent al diposit de l'aigua, prop de l'antiga zona del Tir i Arrossegament, i en la qual hi han participat vora 200 alumnes de diversos centres educatius vallers.
 

Les plantes i els arbres han estat proporcionats per l’Ajuntament de Tavernes i el Taller "T’Avalem". En total han estat al voltant de 400 peus de diferents espècies: pins, roures, arbocers i carrasques les plantades.
 

L’alumnat de "T’Avalem" ha ajudat els escolars en les faenes de plantació, guiant els joves en l’ús de les ferramentes i les tècniques de plantació.