L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 27 de febrer del 2019

Rafa Diez guanya la prova del Campionat Territorial de Motociclisme 50 cc

Rafa Díez, de Tavernes, es va proclamar campió al Campionat Territorial de Motociclisme en la  categoria de 50 cc., celebrat a Villena (Alacant)

No va resultar una prova fàcil per al valler, que havia efectuat uns dolents entrenaments per problemes mecànics: Una peça del motor s'havia espatllat i va impedir que el jove pilot valler rendira al màxim, de manera que va quedar 10é en els entrenaments.

En boxes va poder susbstituir la peça trencada, cosa que li va fer eixir en les darrers posicions però en una espectacular carrera i avançant posicions amb un pilotatge de la màquina impecable, ja en la primera volta anava en cinquena posició, però a poc a poc va avançar fins a la tercera posició, al costat de les màquines de 80 cc.

Més difícil encara: quan hi mancaven dues voltes va ser avançat per Juan Gay Castelló, en 80 cc,  i va entrar en meta el quart, però va ser primer en la seua categoria, un resultat que poc esperàvem després de les dificultats per les quals va travessar al llarg de la prova. Rafa Díez va celebrar els 16 anys complerts el dia anterior amb aquest gran triomf.

Cal esmentar igualment que la Valldigna va estar ben representada: Els pilots de Simat de la Valldigna, Basi Manguan i Juan Gay Castelló, van ser 2n en 50cc i 3r en 80cc.