L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 2 de febrer del 2019

Proclamació de les falleres major de la falla Prado aquest cap de setmana


La falla Prado celebra aquest cap de setmana les proclamacions de les seues fallers majors 2019, Eva Alberola i Lledó i la xiqueta Gemma Magraner i Talens.

Avui dissabte s'ha anunciat a partir de les 20 hores i en la Casa de la Cultura la presentació de la fallera major 2019, Eva Alberola i Lledo, que estarà acompanyada en l'acte pel president Rubén Brines i Castelló.





Demà diumenge a partir de les 17 hores serà el torn de la fallera major infantil, la xiqueta Gemma Magraner i Talens, que estarà acompanyada pel president infantil Alex Magraner i Talens.