L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 26 de febrer del 2019

Primera jornada de portes obertes Agrupament Escolta Ombria



L'Agrument Escolta l'Ombria va realitzar amb molt d'èxit i bona participació la primera Jornada de Portes Obertes el passat cap de setmana. La jornada es va traslladar en aquesta ocasió al CEIP Magraner amb la intenció de promoure la seua tasca educativa a la resta del poble i que més xiquetes i xiquets coneguen què són els scouts. 

No obstant això, el dia va tindre més activitats: l'Estol va anar d'excursió a la Font de la Granata i la Tropa va organitzar una eixida junt a l'Agrupament Escolta Brownie de Carlet a la muntanya de l'Ombria, on crearen nous vincles d'amistat i conegueren altres formes de fer escoltisme. 

La jornada va finalitzar amb el taller informatiu "(In)forma't" a l'IES Jaume II El Just. Preparat per l'Expedició i dirigit a joves de 14-18 anys, els ponents Joan Sanchis  i  Esperança Cucarella respongueren dubtes sobre sexualitat i informaren sobre relacions saludables i com previndre les ITS.