L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 7 de febrer del 2019

PLENARI FEBRER 2019: L’Ajuntament ha actuat igual en els molts recursos a sentències en contra per decisions del govern del PP que en la sentència contra el nomenament de l'intendent de la PL.




El govern de Compromís li ho va deixar ben clar al PP: L'ajuntament ha recorregut una sentència, que afecta el nomenament d'intendent efectuat per l'Ajuntament, seguint el criteri i procediment amb el qual s'han recorregut moltes sentències que anaven en contra de les decisions preses pels governs del partit popular. I ho havia fet sempre en defensa de les decisions pròpies de l'Ajuntament.

El regidor de personal, Perfecto Benavant, explicava que la sentència contra l'Ajuntament és “pel recurs presentat per un aspirant contra el nomenament de l'intendent de la Policia Local. No estava conforme -amb la puntuació- i la va recórrer davant el jutge”.  

El regidor afirmava que "això no té res d'excepcional.  L’Ajuntament ha recorregut moltes sentències en defensa de decisions pròpies. I molts dels recursos presentats són també per sentències en contra per actuacions dels governs del PP”. 

I tot seguit  va recordar algunes de les sentències en contra de l'Ajuntament, per exemple els casos Vergeret, Calviga en el Sector 14 o Playa de los Naranjos, per actuacions fetes pels governs del PP, i que havien estan recorregudes per eixe principi: defensa de les decisions preses per l'Ajuntament.

El regidor va remarcar i va deixar ben clar que "el procés judicial és contra l’Ajuntament, no és contra l'intendent". També va lamentar que s'haja volgut fer creure a la ciutadania tot el contrari amb “la facilitat que té el PP de tergiversar els fets i donar opinions interessades. L’Ajuntament ha seguit el que és habitual en casos de sentències que són recurribles.  Per favor, deixen de confondre els  veïns” demanava el regidor.



Perfecto Benavent explica la sentencia als assistents i consistori

Fa unes setmanes, en conéixer-se la sentència contra l’Ajuntament, el mitjans afins al PP la van personalitzar en les xarxes contra l’actual intendent de la Policia Local. Quan l'Ajuntament, contra qui va la sentència, va anunciar que la recorreria, van acusar al govern de Compromís de defensar amb diners públics els interessos d'un particular. Segurament ara, i de totes les explicacions donades en el plenari, no en publicaran cap. 

L’alcalde Jordi Joan va destacar que el nomenament de l'intendent és fa a proposta del tribunal examinador, format per tècnics de l’Ajuntament, tècnics de la Generalitat i tècnics de l’IVASPE.  “El recurs és per la puntuació que el tribunal va donar a les llicenciatures i diplomatures universitàries en l'apartat de mèrits. L'opositor recurrent no estava d'acord amb la puntuació aplicada i eixe és el motiu del recurs, i no cap altre".

El govern de Compromís concloïa que “l’Ajuntament, com ha fet tantes vegades, defensa una decisió pròpia, presa a partir de la proposta d’un tribunal examinador. És  una defensa dels propis actes  i amb això s'actua com sempre ha fet l’Ajuntament”.

El vídeo següent és la intervenció del regidor de personal, Perfecto Benavent responent la pregunta dels populars sobre quina valoració feia Compromís de la sentència.