L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 11 de febrer del 2019

PLENARI FEBRER 2019: Jordi Joan confirma que el pavelló d'halterofília es construirà al costat de la piscina coberta.


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va confirmar en el plenari la redacció del projecte de construcció del pavelló d’halterofília municipal dins del complex esportiu de la piscina coberta, per a la qual cosa s’aprofitaria la pista d’annexa de pàdel existent, que es pot vore en la fotografia superior.

L’alcalde indicava que el Club d’Halterofília Tavernes està d’acord completament en aquesta solució i recordava que el complex esportiva disposa d’altres tres pistes de pàdel, per tant es considera que són suficients i es podia destinar la quarta pista  a la construcció d’una instal·lació esportiva diferent de la qual ara mateix Tavernes no disposa.

Jordi Joan va remarcar que el projecte ha de contemplar totes les característiques pròpies de l’halterofília, entre les quals destacava ser un pavelló insonoritzat i amb les condicions per poder amortir els cops del pes quan cau sobre el terra.

La voluntat del govern de Compromís, segons expressava l’alcalde, és que el projecte del pavelló d’halterofília el redacte el mateix equip que actualment treballa en el projecte d’acabament de la piscina coberta i que es liciten conjuntament.

Jordi Joan va recordar que,  en el pressupost del 2019, el govern de Compromís ha contemplat una consignació de 800.000 euros per a l’acabament del complex esportiu de la piscina coberta, dins del qual es contemplarà el nou pavelló.

L’alcalde va agrair al Club d’Halterofilia Tavernes la comprensió que han tingut, el talant demostrat en les converses mantingudes i les ganes de col·laborar, sense deixar portar-se per alguna gent que només volia encendre les relacions Ajuntament-Club.