L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 10 de febrer del 2019

Més de 300 vallers i valleres commemoraren ahir el Dia de l'Arbre


 La commemoració del Dia de l'Arbre ahir dissabte a Tavernes va reunir més de 300 persones en una acte de repoblament de la Muntanya de les Creus organitzat per la regidoria d'Esport.




Els assistents es van aprofitar d'un dia completament primaveral, assolellat i sense vent, que pensem va facilitar la presència de molts vallers en el repoblament del paratge de la Fonteta de la Mina, en la zona del Cambro, en els llocs on fa uns anys van patir uns incendis.




La repoblació va ser majorment de pins i carrasques, amb nombre de vora 600 plançons, i on no podem oblidar alguns altres que havien estat apadrinats per xiquets vallers.




L'eixida com és tradicional en aquesta activitat, que ja se celebra des de fa molt de temps, va tindre lloc des de la plaça del Camp de Futbol amb una foto general dels participants i de les entitats que enguany col·laboraven-participaven cas del Grup Juniors de Tavernes, Agrupament Escolta Valldigna i Agrupament Escolta Ombria,així com el Club d'Oci del Centre Ocupacional la Valldigna.



Entre les entitats que col·laboraren en les tasques cal indicar el Centre Excursionista, la Creu Roja, Protecció Civil i els monitors de l'Escola de de Jocs i de jocs Extraescolars de la regidoria i les empreses Sala Hermanos, Restaurant Murciano i Cèsar Sports.



Els arbres van anar sent lliurats als participants pels operaris de la brigada municipal que va acudir al lloc amb eines, poals i altres ferramentes per a facilitar cavar els clots. A destacar la presència del regidor d'Esports, Josep Llacer, que va plantar també el seu arbre. 


Sobre la una de migdia acabava l'activitat que, a més del propi de recordar el Dia de l'Arbre, té com a objectiu conscienciar la societat, i entre ella els més joves, de la necessitat de tindre les muntanyes ben poblades pel seu valor mediambiental, per l’enriquiment de la biodiversitat del nostre entorn, pel valor paisatgístic i pel paper en la protecció de les muntanyes contra l’erosió.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La concejal del PP que no havia anat mai a una repoblació este any si que estava. Es nota que venen eleccions.