L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 de febrer del 2019

Les obres de millora en el carrer de l'Escorxador ja han començat




Les obres de millora en el carrer de l’Escorxador han començat. Aquest carrer, popularment dit “del Matadero, va des de la Casa de la Cultura fina al pont sobre el riu Vaca, i fins ara era un carrer problemàtic per estret i per les voreres molt estretes i en mal estat.




Les fotografies que publiquem permeten comprovar les actuacions que s’hi fan en aquests moments: canvi de voreres, i tal com va passar en els carrers Riu I Joan d’Àustria, millores en les conduccions d’aigua potable i electricitat.  Es poden apreciar  les canonades de les noves conduccions d’electricitat. 




 Les obres les executa l’empresa Pavasal  i una vegada acabades les execucions de voreres, es procedirà a un asfaltatge del carrer, que suporta gran trànsit per ser junt a l’habilitació de l’antic assut l’únic pas per travessar el Vaca.




Les actuacions del carrer de l’Escorxador estan compreses dins del projecte denominat genèricament “Reurbanització del carrer Joan d’Àustria, Escorxador i Passeig Lepant", una obra molt esperada pels veïns i que implica una inversió municipal de 132.601 euros.