L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 27 de febrer del 2019

L'alumnat de forestal del Projecte "T'Avalem" instal·la senyals en la senda de les Fontetes de Cantus






L’alumnat del Projecte "T’Avalem 2018/19" de l’especialitat forestal ha finalitzat l’actuació a la senda de les Fontetes de Cantus instal·lant els senyals que indiquen el traçat de la senda des del Calvari, una ruta condicionada pels mateixos alumnes.

La instal·lació dels senyals s'ha acompanyat del marcat horitzontal de tota la senda que enllaça amb el SL Senda dels Castellets i el tram del PR CV-38 que condueix a l’Alt de les Creus.

L’alumnat de l’especialitat forestal va prepara els senyals per instal·lar en aquesta senda de la Muntanya de les Creus i que serviran de guia per als molts senderistes que visiten Tavernes per practicar aquesta modalitat esportiva.

Tal com vam informar, dins de les pràctiques dels alumnes s'havia efectuat fa uns mesos la reparació i habilitació de la senda que, des del Calvari, condueix a les Fontetes de Cantus i que forma part del PR CV-38. Aquests treballs van permetre obrir el tram que quedava pendent, on s'habilitat uns esglaons amb pedra, fusta i morter amb la finalitat de disminuir la velocitat de l’aigua de pluja i així minvar l’erosió que provoca.