L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 4 de febrer del 2019

L'ajuntament acaba les obres d'accessibilitat en la Travessera del carrer Sant Benet-Barranc


 
La col·locació de la barana metàl·lica, rematada per un passamà d’acer inoxidable, finalitza l’execució de l’eliminació de barreres arquitectòniques en el tram de la Travessera de Sant Benet, entre els carrers Barranc i Sant Benet, com es veu en la fotografia superior.

Una part de la rampa accessible
Entrada a la rampa accessible
 Les imatges que publiquem permeten apreciar com l’antiga escala amb graons en pendent que hi havia abans i que era bastant dificultosa per a persones majors, amb mobilitat reduïda i el pas de carros carros de compra i de bebès, ha estat substituïda per una rampa completament accessible. En un extrem s’ha construït una escala també, amb els seus corresponents passamans.


El tram de l'escala completament nova


Aquesta millora d’accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques està compresa dins del projecte denominat “Millora de l’accessibilitat dels carrers Calvari, Corralot i Travessera Sant Benet” i que ha suposat una inversió municipal de 133.000 euros.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Muy buen trabajo en todos los aspectos que hacia mucha falta y que facilita el dia a dia a toda la gente que suele desplazarse por aqui.