L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 2 de febrer del 2019

La regidora de Festes, Encar Mifsud, serà l'encarregada de la Crida fallera 2019


La regidora de Festes i Cultura, Encar Mifsud, serà enguany l'encarregada de realitzar la “Crida de Falles” segons decisió presa per la Junta Gestora de les falles de Tavernes.

La decisió de la Federació de Falles (FdF) ve determinada per la circumstància que Tavernes no compta enguany amb una fallera major que represente a tot el col·lectiu local, però tots consideren que l'elecció feta per suplir l'absència enguany és encertada  per la llarga tradició i esperit faller demostrat per la regidora Encar Mifsud durant els molts anys que ha format part  de la Junta Local fallera, la major part com a secretària. 

A més, Mifsud pertany de tota la vida a la falla local “Portal de Valldigna”, de la qual va ser la seua fallera major l'any2000.

Encar Mifsud exercint el seu càrrec de secretària de la Junta Local (28/02/15)

La regidora ahir mateix reconeixia als seus amics i familiars més pròxims que estava molt contenta i que la decisió de la falles de confiar en la seua persona li omplia d'orgull i satisfacció. Serà per tant l'encarregada de protagonitzar la “Crida 2019” des del balcó de l'Ajuntament després de les paraules d'introducció que realitza l'alcalde com a president nat de la Junta Fallera local.

La Junta Gestora de les falles ha pres també la decisió de canviar el dia tradicional, dissabte per la vesprada, i  enguany l'ha traslladat al diumenge, dia 10 de febrer, al matí, amb la qual cosa el tradicional sopar de germanor que se celebrava la nit del dissabte enguany s'ha eliminat del programa faller local.

Aqueix dia 10 de febrer a partir de les 11 del matí les sis falles valleres desfilaren en una acolorida cercavila recorrent els carrers de la Ciutat de casal en casal. La Plaça Major serà la destinació del passacarrer on tindrà lloc el tradicional lliurament de banderins per les diverses activitats falleres que ja s'han celebrat, cas del truc, concurs de postals de Nadal i de narrativa.

Després de la Crida, prevista sobre els 13 hores,  s'ha programat una la disparada d'una "mascletà" en el Passeig del País Valencià, amb un dinar de germanor posterior de les falles en  els respectius casals.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Una decisió molt acertada.