L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 11 de febrer del 2019

La pintura de senyals i passos de vianants conclou el programa de millora de la zona Plaça del Prado-Mestre Sansaloni




El projecte de millora de voreres i transformació dels passos de vianants en accessibles en la zona urbana compresa entre la Plaça del Prado- Mestre Sansaloni i carrers adjacents ha acabat. La inversió de l’Ajuntament en aquestes obres ha estat de 210.000 euros i aquest mateix matí es treballava en les tasques de refer o pintar de nou, segons els casos, els senyals viaris horitzontals i passos de vianants.



Les fotografies ens informen de la gran tasca feta pels joves contractats dins de la secció de pintura del programa EMPUJU i que suposen una millora important en la seguretat viària de la nostra ciutat, alhora que s’ofereix als joves formació i experiència.





Aquesta tasca es recolza en la màquina de pintura vial professional que permet traçar les línies de la senyalització horitzontal gràcies als controls electrònics de pressió, l’automatització en el subministrament de la pintura, i les guies d’aplicació.




Els treballs de pintura afecten els senyals horitzontals i passos de vianants d’11 encreuaments corresponents als carrers La Granata, Lluís Vives, Plaça d’Espanya, Rei En Jaume, Xeraco, Paco Valiente i Joaquim Verdú. Els passos de vianants s’han reconvertit a cota 0 (zero) ,  paviments tàctils i franges visuals per facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda i vianants en general, i ara el treball es remata amb la pintura dels senyals.