L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 7 de febrer del 2019

La falla Portal de Valldigna guanyadora del Campionat de Truc 2019



 La falla Portal de Valldigna ha guanyat el Campionat de Truc 2019 en una final molt disputada contra la falla Prado. Les partides es van disputar en el casal de la falla Cambro com a guanyadors del campionat del 2018.
 
Els campions
 
Arturo i Quitrol, parella de la falla Portal, van vèncer en la filla a Nando i Donet, del Prado, en una partida disputada, molt emocionant i que van seguir atentament les falleres majors i presidents de les falles valleres, a més de molts fallers en especial de les dues falles finalistes. Cal indicar que la parella de la falla Portal havia eliminat en les semifinals a la parella de la mateixa falla. 
 
Campions i subcampions
 
El fet de guanyar el Campionat de Truc 2019 dona a la falla Portal el privilegi d'acollir el campionat del pròxim any 2020, mentre la fase prèvia es jugarà en els casals de Passeig, Dula i Cambro.
 
Recordem que el pròxim acte de les falles de Tavernes serà el diumenge, dia 10, a la Plaça Major amb ocasió de la Crida 2019 que enguany protagonitzarà la regidora de festes, Encar Mifsud.