L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 25 de febrer del 2019

La Falla Passeig ha presentat el seu llibret faller per a 2019: “Trenta-cinc mirades”.



Ahir diumenge i amb presència de les falleres majors Encar Guijarro i Alba Almiñana i dels fallers i falleres de la comissió, la falla Passeig ha presentat el seu llibret per al 2019. La temàtica gira al voltant de 35 mirades, tot i coincidint amb els 35 anys que celebra aquesta falla.

Trenta-cinc punts de vista que tracten, entre altres, alguns dels temes de més actualitat. I s’aborden temes com la immigració, els refugiats, la transsexualitat, l’assetjament o el feminisme. Cal per tant endinsar-se en les pàgines del llibret, per assaborir-lo a poc a poc sempre amb ulls curiosos. El resultat ha estat "un llibre inclusiu, respectuós i plural, propi d’una societat moderna que pretén transcendir i superar antigues faixes".


Al mateix acte s'han lliurat els premis de la segona edició dels “Premi Passeig” que pretenen promoure la elaboració de textos en valencià.


Cal recordar que, amb el lloable objectiu de promoure i incentivar la creació literària en valencià, la falla va crear en el 2018 el “Premi Passeig” que no es limita al món faller ni té cap requisit de temàtica, essent un concurs obert a tots els que vulguen participar-hi.

La segona edició, la d’enguany, ha tingut novament una gran acceptació i molt bona acollida, i ha comptat amb el patrocini d’Adobs Salinas.

El resultat del jurat ha estat: 

Primer Premi: “Vall digna- Angid llav” de Josep Vicent Benavent Sant Cornelio de Tavernes


Primer accèssit: “El vertigen que desperten els canvis” de Mariam Talens Artigues de Tavernes

Segon accèssit: “ Infidelitat fallera?” de Maria Ferrando San Antonio de Tavernes

Remés per la falla. Moltes gràcies.