L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 4 de febrer del 2019

III Concurs "Dibuixant per la Igualtat"




La Regidoria d'Igualtat que dirigeix Noe Alberola, ha organitzat el III Concurs “Dibuixant per la Igualtat”, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona el pròxim 8 de març.

El concurs està dirigit a joves entre 12 i 16 anys de Tavernes que cursen el cicle de l’ESO i que tinguen interés en el dibuix i el disseny. Es tracta d’una oportunitat perquè donen a conèixer el seu art. L'objectiu és estimular la creativitat en la faceta de dibuix amb l’al·licient que el treball premiat il·lustrarà el cartell anunciador de les activitats que la Regiduria d’Igualtat durà terme el 8 de març del 2020, “Dia Internacional de la Dona Treballadora”. un dia que reivindica la lluita històrica de les dones per aconseguir igual drets que els homes.

Els treballs s’entregaran en format Din-A4 en la planta baixa de l’edifici del Braç Treballador en horari de 9 a 14 hores, fins a l’1 de març, seran originals i no s’admeten dissenys digitals, fotografies ni imatges. Tots els participants hauran de posar nom, cognoms i telèfon de contacte per la part de darrere del dibuix, així com curs i centre educatiu.

Hi haurà 10 finalistes que rebran un diploma i tres guanyadors amb un premi d'ebook, essent el primer el motiu del cartell del 2020, com ja hem dit.

Els guanyadors es coneixeran en un acte organitzat per l’Ajuntament amb motiu del Dia de la Dona. Professionals de les arts plàstiques valoraran la temàtica, l’originalitat, la creativitat i la tècnica dels treballs.

Els cartells presentats al concurs formaran part d'una exposició en la Casa de la Cultura que podrà visitar-se el dia 8 de març