L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 3 de febrer del 2019

Els tallers d’expressió corporal i autoestima per a la gent gran ja han començat



L’Ajuntament de Tavernes a través de la regidoria de Serveis Socials que dirigeix la regidora de Compromís, Noe Alberola, ha engegat un any més els tallers de dinamització i d’expressió corporal dirigits a la gent gran i persones amb algun tipus de discapacitat del municipi i que culminaran amb una representació teatral per part dels participants el mes de juny.

Aquest complet i engrescador programa persegueix la dinamització dels participants, alhora que tracta d’evitar l’aïllament personal i social que sofreixen algunes de les persones d’estos col·lectius, mitjançant tallers amb activitats lúdiques dedicades a l’expressió corporal, l’aprenentatge i la recreació personal a través del cos i la paraula.

La presentació del programa d'enguany va comptar amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, instructors i participants. Talment com en els anys anteriors, l’objectiu és crear vincles diferents a través del joc, la paraula, les sensacions, el cos, el contacte i la interacció entre les persones participants, que aportaran beneficis individuals com l’autoconfiança, l’autoconeixement, l’autoestima, la millora de l’expressió corporal i la concentració, així com també beneficis socials com l’escolta activa, la paciència, la comunicació, la tolerància i la solidaritat.

Les representacions teatrals s'han anunciat per als dies 8 i 9 de juny a càrrec dels mateixos participants, i posaran en pràctica algunes de les habilitats treballades durant els pròxims mesos.

La companyia de teatre Trencadís, resident a Tavernes, col·labora en la iniciativa i farà possible una representació d’una obra molt enriquidora per a participants i públic. A més, els beneficis recaptats amb els tickets solidaris d’estes representacions teatrals aniran destinats íntegrament a la Unió Democràtica de Pensionistes (UDP) i a l’Associació de Celíacs de Tavernes i de la Comunitat Valenciana (ACECOVA) per a afavorir el desenvolupament de la seua tasca.