L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 7 de febrer del 2019

El festival Mediterránea serà el 23 i 24 d'agos i ja està confirmada una part del cartell




Les bandes Second i Full són les últimes confirmacions de la segona edició del Mediterránea Festival, que se celebrarà el 23 i 24 d'agost a Tavernes.  Fins ara, els noms que havia anunciat l'organitzacio per al festival d'enguany eren Juanito Makandé, Alfred García, SFDK, Sidecars, Despistaos, Barry Brava, Julieta 21 i Luc Loren..

Els dies 23 i 24 d'agost es la data escollida per a celebrar a Tavernes la segona edició del Festival Mediterrània, esdeveniment musical d'estil Indie-Pop, que conjumina música, platja, muntanya, esport, cultura i gastronomia.

L'edició primera celebrada a la nostra ciutat va ser un gran èxit i això ha fet que el Mediterrània s'haja fet un lloc en l'agenda musical i cultural valenciana, sempre ajudat per l'oferta turística que li ofereix la nostra ciutat on també cal destacar les bones comunicacions amb els distints punts de les terres valencianes i espanyoles.

Com la primera edició està previst que Mediterrània Festival dispose d'una gran zona d'acampada amb capacitat per a 5.000 persones al costat del recinte del festival i, com és sabut, a pocs metres de la platja, amb la qual cosa els assistents tenen assegurat el gaudi sense problemes.

Malgrat que aquests dies hem pogut llegir per les xarxes que l'organització podia buscar altre emplaçament pels problemes que va causar l'agrupació contra els festivals en denunciar el presumpte soroll del festival, el regidor de Compromís responsable de l'àrea, Josep Llácer, negava en la mateixa xarxa eixa situació i afirmava que el festival se celebrarà a la nostra ciutat.