L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 28 de febrer del 2019

Dorian Peromingo Bastida, campió autonòmic de kick ligh a Altea



El valler Dorian Peromingo Bastida, que milita al Club Yoko-kan de la localitat d’Almussafes, es va proclamar campió autonòmic de kick ligh als campionats celebrats el passat cap de setmana a la localitat d’Altea (Alacant).

El valler va contribuir al gran èxit del club de la ciutat de la Ribera, que  als campionats Kick Boxing Junior i Sénior va obtindre catorze medalles, set ors, sis plates i un bronze.
 
El valler, tercer per la dreta, amb els companys de club

Dorian Peromingo Bastida compta en el seu palmarés diversos premis i distincions en les disciplines light contact-kick boxing i  light-semi contact entre els quals ha estat campió d’Espanya. 

Agraïm la informació inicial que ens han donat sobre aquest campió valler. La informació publicada l'hem obtinguda de recerques a google. Com ja hem dit en altres ocasions, la pràctica totalitat d'informacions esportives ens les envien els clubs o interessats, cosa que agraïm i esperem continuen fent.