L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 9 de febrer del 2019

Creu Roja de Tavernes inaugura la nova seu al carrer Nou, 13



L’Agrupació Local de Creu Roja va inaugurar ahir per la vesprada la nova seu, un acte al qual el president local Josep Pachés Chova va estar acompanyat per l’alcalde Jordi Joan, membres de la corporació, així com pel responsable provincial de l’entitat i d’altres localitats veïnes, com Xàtiva o Oliva, i representant de la Guàrdia Civil.


El recorregut per les instal·lacions, com es pot observar en les fotografies, va permetre comprovar com la nova seu compta amb un conjunt d’instal·lacions modernes, i fins i tot classes, on l’entitat podrà desenvolupar de la millor manera les activitats que li són pròpies en ajuda dels seus conveïns.



El president Josep Pachés va explicar amb la projecció d'un vídeo tot el treball que fa la Creu Roja i va fer esment dels membres fundadors de l'agrupació local l'any 1976, va incidir en el caràcter social i el paper del voluntariat i finalment va agrair la col·laboració i ajut de l’Ajuntament.


L'alcalde Jordi Joan va ressaltar que Tavernes és una ciutat solidària i així ho ha demostrat al llarg dels més de 40 anys d'existència de la Creu Roja. Va explicar que l’ajut municipal es fa a través del conveni de col·laboració entre l'ajuntament i la Creu Roja i va animar a seguir treballant pels més desafavorits, la gent major i els discapacitats. 


L’alcalde va lloar en el seu parlament la gran tasca que fan entitats com la Creu Roja i Càritas, els representants de la qual eren a l'acte, i va remarcar que arriben allà on l’administració no pot arribar.

Jordi Joan va adquirir el compromís de seguir col·laborant i treballant braç a braç amb l’entitat.