L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 26 de febrer del 2019

8 anys de govern de Compromís: De 1.537 euros de deute per habitant en el 2011 a 354 euros enguany.



Hi ha fets innegables, estan a la vista, no són promeses sinó realitats argumentades amb números, de la Intervenció Municipal i la publicada pels organismes oficials. Tavernes ha passat d'un deute de 1.537 euros per persona deixat per anteriors governs el 2011 a un deute de 354 euros per habitant enguany, el 2019. Una prova ben fefaent de la gestió municipal. 

El 2018 acabarà amb 4 milions de romanent positiu que es destinaran: 2'2 milions a pagar deute, amb la qual cosa de la "quiebra municipal", amb un coeficient de deute del 125% en el 2011 passarem al 40% en el 2019.  A més a més, 1'2 milions es destinaran a inversions en marxa (voreres, carrers, camins rurals, caliestenia...) i altres 600.000 euros a col·lectors, voreres de la zona del Bar Madrid i zona de jocs del Passeig Colom. 

Les dues columnes ho deixen clar: no cal massa explicacions.

Canvi: De una situació ruïnosa que no permetia fer cap inversió a una situació normal on hi ha inversions en marxa per valor de 5 milions. El canvi avança i avança.

Credibilitat: la que dóna la gestió feta i la recuperació econòmica de la Hisenda Municipal

Compromís: amb el veïnat per continuar millorant Tavernes i fer de Tavernes la ciutat digna de viure.