L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 22 de gener del 2019

Tavernes rep una ajuda de 4.400 euros com a reconeixement de les seues polítiques contra la violència de gènere.


Tavernes ha rebut una nova nova subvenció en matèria d’igualtat, en aquesta ocasió concedida per la Diputació de València, i per valor de 4.400 euros com a ajuda per al projecte del Pla d’Igualtat Municipal i lluita contra violència de gènere. La foto superior és la constitució l'any 2018 del Consell de la Dona.

La regidora d'Igualtat, Noe Alberola, ha comentat que les polítiques del govern de Compromís en matèria d'Igualtat fan que el "municipi valler siga un referent en la lluita contra la violència de gènere, i així ho demostren les subvencions i reconeixements rebuts, entre els quals està el del  Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere amb una subvenció de 19.904 euros". 

Tavernes ha estat així mateix una de les localitats constituents de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, compta amb un Consell de la Dona i és membre del grup Treballant per la Igualtat del Partit Judicial de Sueca.

L'adhesió de Tavernes a la Xarxa i grups intermunicipals que treballen per la igualtat, les subvencions concedides i els reconeixements rebuts refermen la gran tasca empresa per la Regidoria d’Igualtat i l’aposta del govern de Compromís de l’Ajuntament per la igualtat i la lluita per a eliminar la violència contra les dones com a un eix vertebrador de les polítiques municipals.