L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 23 de gener del 2019

Tavernes habilitara una zona de skateap municipal en Els Sequers


El govern de Compromís va anunciar ahir la pròxima construcció d'un Skateap municipal en la zona dels Sequers, en la zona verda existent entre la caserna de la Guardia Civil i el carrer la Barca, tot just prop de l'emblemàtica figuera existent que no estarà afectada per la instal·lació (foto superior).

L’habilitació d’aquesta infraestructura esportiva ja està en marxa i compta amb una subvenció de la Diputació de València perquè siga una realitat.  El govern de Compromís atén així una de les demandes de la joventut local, on hi ha una bona aficció per aquest esport, i serà una realitat en els pròxims mesos.


L’afició a Tavernes per la pràctica d’aquest esport ha augmentat els darrers anys i els nombrosos skaters vallers havien demanat la instal·lació. A partir d'aquesta demanda el govern municipal de Compromís va gestionar amb la Diputació una possible ajuda per a la construcció, ajuda concedida dins dels programes d'instal·lacions esportives, amb la qual cosa l'Ajuntament pot redactar el projecte per adjudicar i construir la instal·lació.

La promoció del skateat es suma a la d’altres esports que ja esdevenen punters a Tavernes, com el rugbi, el patinatge, l’atletisme, el futbol o el bàsquet, que compten amb una sèrie de clubs potents que fan possible parlar de Tavernes com la capital esportiva de la Safor.